Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Helena Sands 5*****

Napospart, , Bulgária
Igényesen kialakított, luxushangulatú szálloda egy parkszerű kertben, közvetlenül a sekély, finomhomokos strandon. Igényesen kialakított, luxushangulatú szálloda egy parkszerű kertben. A szálloda Napospart északi részén fekszik, közvetlenül a sekély, homokos strandon. A központ kb. 2,5 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A szállodában a vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, főétterem, a'la carte-halétterem, internetsarok (térítés ellenében), bárok, ajándéküzlet és fodrászat. A szépen gondozott, hatalmas kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-/snack-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen (korlátozott számban). Strandbár. Összesen 189 szoba és liftek.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon.
A2B/A3B: Tengerre nézők.
A2C/A3C - Junior-suitek: Tágasabbak és tengerre nézők.
A2D/A3D - Suitek: Kiegészítve nappalival és külön hálószobával.
A2E/A3E - Duplex-suitek: Kétszintes apartmanok nappalival és külön hálószobával, fürdőszoba hidromasszázskáddal.
Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek) és játszótér. Animációs programok a Helena Resortban esti programokkal. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).Érkezéskor gyümölcs és 1 üveg pezsgő a szobában.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A Helena Resortban aerobic, strandröplabda, fitneszterem és asztalitenisz. Térítés ellenében: tenisz (a Helena Resortban) kivilágítással és különböző vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS