Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Klub Oázis Sunset Resort 4****superior

Napospart, , Bulgária
A minden igényt kielégítő, öt épültrészből álló Sunset Resort szállodakomplexum a Fekete-tenger partjának legexkluzívabb szállodái közé tartozik. Pomorie új, déli részén épült, közvetlenül a tengerparton. A hatalmas, gondozott területen pálmafák, virágok, medencék járulnak hozzá a színvonalas elhelyezéshez. Az álomszerű hotel tágas apartmanjaival várja a Bulgáriába utazókat. Családoknak és fiataloknak ideális választás a Neckermann magyar nyelvű klubszállodája! A minden igényt kielégítő, öt épültrészből álló Sunset Resort szállodakomplexum a Fekete-tenger partjának legexkluzívabb szállodái közé tartozik. Pomorie új, déli részén épült, közvetlenül a tengerparton. A hatalmas, gondozott területen pálmafák, virágok, medencék járulnak hozzá a színvonalas elhelyezéshez. Az álomszerű hotel tágas apartmanjaival várja a Bulgáriába utazókat. Családoknak és fiataloknak ideális választás a Neckermann magyar nyelvű klubszállodája! A szálloda közvetlen Pomorie sekély, homokos strandjánál fekszik. A város központja számos bevásárlási és szórakozási lehetőséggel kb. 3 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 45 perc. A létesítmény 6 szállodaépületből áll, melyben összesen 770 lakóegység áll a vendégek rendelkezésére. Továbbá hall recepcióval, liftek, több étterem és 4 a'la carte-étterem, bárok, kávézó, fodrászat, üzletek, internetsarok (térítés ellenében) és ingyenes WIFI a hallban. A kertben 4 édesvizű úszómedence (az elő- és utószezonban nem mindegyik tart nyitva) és pool-bár. Napágyak, napernyők (korlátozott számban) és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen. Vízicsúszda (időszakos üzemeltetéssel).

Szobák
A1A/A2A/A3A: Az ízléses apartmanokban kombinált nappali/hálószoba heverővel, 1 külön hálószoba, konyhasarok, minibár (lekérésre, térítés ellenében), bérelhető széf, légkondicionálás, SAT-TV, telefon, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon vagy terasz.
A1C/A2C/A3C: Tengerre néző apartmanok.
A2D/A3D/A4D: 2 hálószobával rendelkeznek.
A2F/A3F/A4F: 2 hálószobával rendelkeznek és tengerre nézők.
A3G/A4G: 3 hálószobával rendelkeznek és a Sigma épületben helyezkednek el.
Foglalható a szervizút túloldalán található, új Family-épületben elhelyezkedő Joker-apartman A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok napközben és este. Ingyenes felnőtt-, gyermek- és családi programok képzett animátorokkal magyar nyelven is (a nyári iskolai szünet ideje alatt) és esti show-műsorok. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1C). Fedett medence. Térítés ellenében a 2000 m^2-es wellness-részlegben: jégkút, élményzuhanyok, gyógynövényes fürdő, thalasso-szauna, "vitalis"-szauna hamammal, Kneipp-taposómedence, finn szauna, infraszauna, melegített ágyak, szolárium, laconium, szépségszalon, kozmetika, manikűr és pedikűr. Külön gyermekmedence, mini-diszkó és mini-klub (4-12 éveseknek), játszótér és gyermekbüfé az étteremben.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Strandröplabda, boccia, vízigimnasztika, vízilabda, asztalitenisz és aerobic. Térítés ellenében: fitneszterem, bowling, biliárd, kerékpárkölcsönzés és különböző vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS