Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

H10 Salou Princess Hotel 3***

43840 Salou, Av./Andorra, 15, Spanyolország
Salou elegáns központjában, egy pálmafákkal kiépített körforgalom, az Európa tér mellett fekszik ez a szép, hatalmas szálloda. A tengertől kb. 300 méterre helyezkedik el, üzletek, éttermek, bárok társaságában. A városi busz megállója 100 méterre van. A szálloda mindössze 1 km-re van a Port Aventura élményparktól.

Szobák
Mind a 327 szobája légkondicionált, a szobákban fürdőszoba, hajszárító, telefon, műholdas televízió digital Plus csatornákkal, kérésre széf, terasz található. Akadálymentesített szoba kérhető. Négyágyas szoba lekérésre van, de 4 felnőtt nem fér el benne!!!

Szolgáltatások a közös terekben
Külön kérésre széf illetve mini hűtő kérhető. Kávézó, Lobby bar, pool bár teszi kényelmesebbé a vendégek pihenését. A svédasztalos rendeszrü étteremben látványkonyha üzemel. Szolgáltatások: felnött-, és gyermekmedence, jacuzzi, napozóterasz, gyermekjátszótér, billiárd, szauna, animációs szolgáltatások.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS