Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Fiesta Playa Paraiso 3***

Playa Paraiso, , Spanyolország
Kedvelt létesítmény a "Playa Paraiso" öböl felett, csodálatos kilátással La Gomera szigetére. Kedvelt létesítmény a "Playa Paraiso" öböl felett, csodálatos kilátással La Gomera szigetére. A sziklás tengerparton fekszik, kb. 300 m-re egy kis, fürdésre alkalmas öböltől. Az ismert "Lago Paraiso" tengervizes úszómedencés strand a szálloda alatt található. Éttermek, bárok, vásárlási és szórakozási lehetőségek a közelben. Playa de las Americas kb. 12 km-re található. A menetrend szerinti busz megállója a közelben. Busztranszfer a repülőtérről kb. 60 perc. A Fiesta Playa Paraiso komplexum 2 részből, a Hotel Paraiso Floral és az Oasis Paraiso szállodákból áll, összesen 907 szobával A vendégek rendelkezésére áll hall, recepció, liftek, társalgó SAT-TV-sarokkal, internetsarok (térítés ellenében), 3 bár, 2 étterem, kis üzlet és érmés mosógépek. A kertben 2 édesvizű és 1 tengervizes úszómedence, napozóterasz és 2 pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a tengervizes medencénél a napernyők térítés ellenében. A vendégek mindkét szálloda szolgáltatásait igénybe vehetik.

Szobák
A1B/A2B/A3B: Célszerű berendezéssel, telefon, SAT-TV (térítés ellenében), bérelhető széf, mennyezeti ventilátor, hűtőszekrény (térítés ellenében), fürdőszoba, zuhanyozó, WC és bútorozott balkon.
A1C/A2C/A3C: Tengerre néző szobák.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence, mini-klub (4-9 éveseknek), mini-diszkó és játszótér. Animációs programok és esti rendezvények (show-műsorokkal, tánccal és zenével). Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1B, A1C)Ingyenes belépő a \"Lago Paraiso\" tengervizes medencéhez.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Boccia, íjászat, röplabda, kosárlabda, aerobic, darts, foci, légpuskalövészet, vízigimnasztika, tenisz (kivilágítás térítés ellenében), squash valamint asztalitenisz és minigolf (kaució ellenében). Térítés ellenében: biliárd valamint a \"Lago Paraiso\" tengervizes úszómedencés strandon búváriskola.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS