Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Bellevue Beach 4****

Napospart, , Bulgária
Kiváló fekvésű, kedvelt All Inklusive szálloda Naposparton, a tengerpart közelében. Kiváló fekvésű, kedvelt szálloda. Csak a parti sétány választja el a széles, sekély, finomhomokos strandtól. Számos étterem, bár és üzlet a közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A szállodában 277 szoba található 12 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval és bérelhető széfekkel, liftek, ingyenes WIFI a szálloda egész területén, bár, a'la carte-étterem, büféétterem terasszal, kávézó, kis üzlet és fodrászat. A gondozott kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz, pool-bár (térítés ellenében, más szálloda vendégei is használhatják), strandbár. Napernyők és napágyak a medencénél és a strandon is ingyenesen (korlátozott számban). Törölközők a medencénél kaució ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Az ízlésesen berendezett szobákban légkondicionálás, telefon, síkképernyős SAT-TV, minibár, hajszárító, zuhanyozó, WC és oldalról tengerre néző balkon.
A2D/A3D/A4D - Családi szobák: Tágasabbak, nappali/hálószoba és külön hálószoba összekötő ajtóval.
Foglalható nem oldalról tengerre néző, balkon nélküli Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence, animációs programok, teddy-klub (3-5 éveseknek), mini-klub (6-8 éveseknek) és maxi-klub (9-12 éveseknek). Sportanimáció. Változatos szórakozási lehetőségek a közelben. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem és asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd, minigolf, kerékpárkölcsönzés és számos vízi sportolási lehetőség a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS