Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Klub Oázis Nessebar Beach Resort 3***superior

Napospart, , Bulgária
A Nessebar Beach Resort egy családias hangulatú, jó elrendezésű szálloda közel a tengerparthoz, ahol minden megtalálható a hotel központi részén: étterem, uszoda, színpad, mini-klub és bárok. A főétterem mellett bolgár és nemzetközi ételek, halétterem és pizzéria várja a vendégeket. A bolgár tengerpart lassan mélyülő, finomhomokos strandja és a folyamatos animációs programok teszik családi nyaralásokhoz ideális helyszínné a Neckermann magyar nyelvű klubszállodáját. A Nessebar Beach Resort egy családias hangulatú, jó elrendezésű szálloda közel a tengerparthoz, ahol minden megtalálható a hotel központi részén: étterem, uszoda, színpad, mini-klub és bárok. A főétterem mellett bolgár és nemzetközi ételek, halétterem és pizzéria várja a vendégeket. A bolgár tengerpart lassan mélyülő, finomhomokos strandja és a folyamatos animációs programok teszik családi nyaralásokhoz ideális helyszínné a Neckermann magyar nyelvű klubszállodáját. A szálloda csak kb. 100 m-re fekszik a hosszú, sekély, finomhomokos strandtól. A strandot homokdűnéken keresztül, falépcsőkön közelíthetjük meg. A központ 15 perces sétával érhető el. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. Két, 4 emeletes épületből álló (Süd és Nord), 368 szobás szálloda. A vendégek rendelkezésére áll 2 recepció bérelhető széfekkel, ingyenes WIFI a recepción, teraszos főétterem, bár, pizza-, hal- és csirkespecialitások étterme (előzetes foglalás szükséges) valamint játékszoba. A kertben édesvizű úszómedence napozóterasszal, pezsgőfürdő és pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Szobák
A1B/A2B/A3B: A barátságosan berendezett szobákban telefon, légkondicionálás, SAT-TV, ingyenes WIFI, hajszárító, zuhanyozó, hűtőszekrény (térítés ellenében), WC és balkon.
A1A/A2A/A3A: Tenger oldalán lévő szobák.
A1D: Egyágyas szobák.
A1C: Oldalról tengerre néző egyágyas szobák.
A2E/A3E/A4E - Családi szobák: 2 kétágyas szoba összekötő ajtóval.
A2D/A3D/A4D - Családi szobák: 2 kétágyas szoba összekötő ajtóval, a tenger oldalán.
Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Játékterem (térítés ellenében). Ingyenes felnőtt-, gyermek- és családi programok képzett animátorokkal magyar nyelven is (a nyári iskolai szünet ideje alatt) és esti show-műsorok. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B - 07.08.-08.18. közötti érkezés esetén nem érvényes). Külön gyermekmedence, animációs programok, játszótér, teddy-klub (3-5 éveseknek), mini-klub (6-8 éveseknek), maxi-klub (9-12 éveseknek) és tini-klub (13 éves kortól, 07.07.-09.15. között).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Strandröplabda, tollaslabda, sakk, asztalitenisz és vízigimnasztika. Térítés ellenében: biliárd valamint különböző vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép