Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Riu Concordia 3***superior

Playa de Palma, , Spanyolország
Különösen központi fekvésű szálloda Playa de Palmán, amely az ismert RIU szállodalánchoz tartozik. Központi fekvésű szálloda Playa de Palmán. Playa de Palma turisztikai központjában fekszik. Kb. 200 m-re található egy sétány számos vásárlási lehetőséggel, éttermekkel és bárokkal. A finomhomokos strand szintén kb. 200 m-re. A buzstranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A szállodában 220 szoba található összesen 6 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll recepció, liftek, internetsarok (térítés ellenében), WIFI a hallban (térítés ellenében), játékterem, étterem, teraszos szalonbár és kerékpártároló. A kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen.

Szobák
A1B/A2A: Légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1A: Egyágyas szobák zuhanyozóval.
A3A: Háromágyas szobák.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence és gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében). Hetente többször élőzene. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1B).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd, a közelben golf, kerékpárkölcsönző, minigolf, lovaglás, tenisz és vízi sportolási lehetőségek (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS