Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Riu Bravo 4****

Playa de Palma, , Spanyolország
Szépen kialakított, 4 csillagos, központi fekvésű szálloda Playa de Palmán. Szépen kialakított szálloda Playa de Palmán. Playa de Palma központjában fekvő szálloda, kb. 200 m-re a homokos strandtól. A parti sétány számos étteremmel, bárral és bevásárlási lehetőséggel a közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A szállodában két 6 emeletes épületben összesen 339 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll recepció, liftek, internetsarok, WIFI a hallban (naponta 90 perc ingyenesen), büféétterem, specialitások étterme és 2 bár. A kertben úszómedence, napozóterasz, pool-/snack-bár és swim-up-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél ingyenesen.

Szobák
A1D/A2A/A3A: Kis hűtőszekrény, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon.
A1A: Egyágyas szobák.
A2B/A3B - Junior-suitek: Külön nappalival rendelkeznek.
A3C/A4C - Családi-suitek: 2 hálószobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence, játszótér és gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében). Hetente többször élőzene és show-műsorok. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1D).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem és asztalitenisz. Térítés ellenében: a közelben kerékpárkölcsönzés, golf, minigolf, lovaglás, tenisz és különböző vízi sportolási lehetőségek (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS