Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Victoria Palace 3***

Napospart, , Bulgária
A minden igényt kielégítő, elegánsan berendezett Hotel Victoria Palace kitűnő helyen, közvetlenül a tengerparton fekvő szálloda, Napospart északi végén. Szobái, belső terei, étterme és bárjai afrikai motívumokkal díszítettek. Tengerre néző szobáiból gyönyörű kilátás nyílik a Fekete-tengerre. Kitűnő választás egy pihentető, felejthetetlen bulgáriai nyaraláshoz. Kitűnő választás Napospart északi végén. Nyugodt környezetben, közvetlenül a finomhomokos strandon fekszik. A központ kb. 1,5 km-re található. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A szállodában 545 szoba 9 emeleten és liftek. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, ingyenes WIFI a bárban, az éttermekben és a recepción, büféétterem, a'la carte-étterem és bárok. A kertben úszómedence, napozóterasz és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A szobákban ülősarok, hűtőszekrény, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon.
A1B/A2B/A3B: Tengerre nézők.
Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS