Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Festa Panorama 4****

Neszebár, , Bulgária
A modern All Inklusive ellátást kínáló szállodából csodálatos kilátás nyílik Napospart öblére. Családosoknak és fiataloknak egyaránt ajánljuk a tengerpart közelében fekvő szállodát. A modern szállodából csodálatos kilátás nyílik Napospart öblére. Családosoknak és fiataloknak egyaránt ajánljuk. Új-Neszebár parti sétánya mellett fekszik. A finomhomokos strand kb. 150 m-re. Az óváros kb. 1 km (júniustól szeptemberig kisvonat). A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A modern, teljesen klimatizált szállodában 6 emeleten összesen 238 szoba várja a vendégeket. Rendelkezésre áll elegáns hall recepcióval és bérelhető széfekkel, ingyenes WIFI a közös helyiségekben, liftek, kávézó, bár, étterem, fodrászat és internetsarok (térítés ellenében). A gondozott kertben édesvizű úszómedence napozóterasszal és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A modern szobákban szőnyegpadló, hűtőszekrény, telefon, SAT-TV, ingyenes WIFI, légkondicionálás, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon.
A1B/A2B/A3B: Oldalról tengerre néző szobák.
A2C - Superior-szobák: Kiegészítve fürdőköpennyel és oldalról tengerre nézők.
A2D/A3D - Suitek: Nappali, hálószoba, fürdőszoba, WC, fürdőköpeny és oldalról tengerre nézők.
Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence, játszótér és mini-klub 4-12 éveseknek. Animációs programok kicsiknek és nagyoknak egész nap valamint éjszakai bár. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, strandröplabda, boccia, fitneszterem, darts és asztalitenisz. Térítés ellenében: gyógytorna, pilates és különböző vízi sportok a strandon.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS