Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Jannis Paradise 3***

Neszebár, , Bulgária
A kis családias panzió Neszbár óvárosának végében található, egy nyugodt utcában. A panzió fekvése miatt könnyen felfedezhető a neszebári óváros, éttermeivel, több száz éves bizánci templomaival és hangulatos utcáival. A szálloda előtt aprókavicsos strand várja a fürdőzőket. Az újvárosi finomhomokos strand kb. 20 perc sétára található.

Neszebár óvárosi részén lakva lehetőség nyílik az esti romantikus sétákra, a hangulatos utcákon. A szobákból feledhetetlen tengeri panoráma tárul elénk. Kifejezetten ajánljuk nászutasoknak és a nyugodt kikapcsolódás kedvelőinek.

Szobák
A balkonos, tengerre néző, részben pótágyazható kétágyas szobákban, melyek légkondicionálóval, TV-vel, hűtőszekrénnyel felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
Térítés ellenében: Széfbérlési lehetőség a szálloda recepcióján. Parkolási lehetőség az óváros bejáratánál lévő fizetős, őrzött parkolóban van.

Étkezési lehetőségek, bárok
Bővített kontinentális reggeli. A panzió éttermében a hotel vendégei kedvezményes áron vehetik igénybe az 'a la carte éttermét, mely házias jellegű ételeket kínál.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Sport és szórakozás: A panzió alatt kis aprókavicsos strand várja a fürdőzőket. A homokos strand az újváros délnyugati részén, mindössze kb. 15 perc sétára van.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS