Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

H10 Salauris Palace Hotel 4****

43840 Salou, Avda. Paisos Catalans, S/N, Spanyolország
A nemrég nyilt mediterrán stilusban megépített szálloda 10 percre a tengerparttól és 300 méterre a Port Aventura vidámparktól helyezkedik el.

Szobák
A 347 szobájában minden kényelem megtalálható: fürdőszoba, hajszárító, telefon, műholdas televízió, hűtőszekrény, légkondicionálás, széf, erkély található. Kérhető szoba nemdohányzók számára. A szobákban maximum 3 felnőtt, vagy két felnőtt+1 gyermek fér el.

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodában kerttel körülvett, felnött és gyermek édes vizű medence jakuzzival, mesterséges vizeséssel diszitve, a medence melletti hangulatos snack bárban napközben könnyebb ételeket fogyaszthatunk. Az épületen belül téliesített medence is van jakuzzival, a tetőn napozóterasz, biliárdasztal, ping-pong asztal, játszótér, konditerem szaunával, török fürdő, masszázs várja vendégeinket. A szálloda szolgáltatásaihoz tartozik: miniclub, újságos, ajándékbolt, garázs és animációs programok esténkénk mind a felnöttek mind a gyermekek szórakoztatására.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS