Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ibis Style Bali Benoa Hotel 3***

Benoa, , Indonézia
A 174 szobával rendelkező modern belső dizájnnal kialakított Tanjung Benoaa népszerű üdülő részén található. A hotelt a tengerparttól egy forgalmas út választja. A kisméretű strand megközelíthető egy, a gyalogosok részére kialakított szűk betonnal szegélyezett ősvényen keresztül. A repülőtértől 15 km-re fekvő úszómedencés szálloda kellemes pihenést ígér az ott megszálló vendégeknek. Közelben vízi sportolási lehetőségeket próbálhatnak ki a vendégek.
Ellátás: büféreggeli

Szobák
a 2 ágyas, 20 m2 ?es élénk színekkel dizájnolt, modern standard szobák többsége a medencére néz, amelyek LCD TV-vel, széffel, hűtőszekrénnyel, tea és kávéfőzővel felszereltek, amelyekben biztosított a WIF (egyes szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe). A szálloda korlátozott számban mozgáskorlátozottak elhelyezésére alkalmas szobával rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
a hotel teraszos éttermében egész nap megkóstolhatja a helyi és nemzetközi konyha ízeit. Felár ellenében fitnesz, masszázs és szauna vehető igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS