Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Novotel Benoa 4****superior

Benoa, , Indonézia
A 182 szobával rendelkező Novotel Bali Benoa hotel Nusa Dua aranyhomokos tengerpartján helyezkedik el, amelyet egy trópusi kert övez. A belsőépítészek az enteriőr kialakításánál is igyekeztek megőrizni a természet hatását, ezért gyakran találkozhat az itt megszálló vendég trópusi fából készült bútorokkal, meleg színekkel. A lobbiban ingyenes WIFI vehető igénybe.

Szolgáltatások a közös terekben
A kulináris élvezeteket kedvelők 3 étteremben és bárban kóstolhatják meg a helyi és nemzetközi ízeket, italkülönlegességet. Az aktív pihenést kedvelők a 3 úszómedencén és az óceánon kívül, teniszpályán, fitneszteremben mozgathatják meg izmaikat, de lehetőség van még vízi- és hagyományos aerobicozni, pingpongozni, strandröplabdázni is. A hangulatosan kialakított SPA részlegben különböző masszázsok és terápiák segítségével frissítheti fel testét, lelkét az ide betérő vendég. A gyermekek élményben gazdag nyaralásáról egész nap a Kids Club programok gondoskodnak. (egyes szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe)

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS