Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Tuxpan 4****

Varadero, , Kuba
Elhelyezkedés: a kategóriáján belül egyszerűbb Hotel Tuxpan Varadero közepén található néhány lépésre a golfpályától közvetlenül a tengerparton és 3 km-re a városközponttól. 1991-es nyitását követően 2001-ben és 2008-ban felújították.
Strand: a hotel közvetlenül a homokos tengerparton fekszik.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: 3 étterem, 6 bár, animációs programok, esti show-k, röplabda, aerobic, asztalitenisz, strandfoci, salsa oktatás, nem motorizált sporteszközök (kajak, szörf), snorkeling. Fitneszterem, medence, night club, golf, fodrászat, autóbérlés, moped bérlés, szépségszalon, pénzváltó, internet kávézó, masszázs, tenisz (a szolgáltatások többsége térítés ellenében vehető igénybe).
Gyermekeknek: gyermekklub
Szobák: a szobák felszereltsége közé tartozik a hűtőszekrény, légkondicionáló, bérelhető széf, tv, telefon.
Az árak tartalmazzák:
  • 8/9/10 éjszaka szállást Varaderón all inclusive ellátással 
  • repülőjegyet Budapest - Párizs - Havanna - Párizs - Budapest útvonalon (fedélzeti ellátás csak a Párizs - Havanna - Párizs szakaszon)
  • repülőtéri transzfereket 
  • magyar asszisztencia és 24 órás magyar nyelvű telefonügyeletKülön fizetendő:
  • repülőtéri illeték: 150.000 Ft/fő
  • stornó biztosítás: 1,2%-a a részvételi díjnak
  • turista kártya: 8.000 Ft/fő
  • kilépési illeték kb. 25 CUC (helyszínen fizetendő)

Fontos információk:
A szállások lekérésre foglalhatók, a megrendelések irodánk visszaigazolásával válnak véglegessé. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy Kubában a szállodák kategóriái az ország előírásainak felelnek meg, amelyek eltérnek a Magyarországon vagy más országokban megszokott normáktól. A csillagok száma nem minden esetben jelenti bizonyos szolgáltatások meglétét. Azonos kategórián belül is lehet színvonal- vagy minőségbeli eltérés a szálláshelyek között.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS