Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Oasis Lagoon 4****superior

Sanur, , Indonézia
Ez az újépítésű, több épületrészből álló hotel Sanur közkedvelt település központi részén, a tengerparttól körülbelül 300 méterre található. A szálloda összesen 126 különböző kategóriájú szobával rendelkezik, amelyeket Jáváról származó tikfából készült bútorokkal, minimál stílusban rendeztek be. A hotel sajátos hangulatát az épületrészek között lagúnaszerűen húzódó medence adja. A hotel területén lévő kávézóban és bárban kóstolhatják meg a hűsítő italkülönlegességeket. A szálloda mesterszakácsának, valamint csapatának köszönhetően a nemzetközi konyha ízei mellett a helyi és más ázsiai specialitásoknak is adózhatnak a kulináris élvezeteket kedvelők.

Szobák
a 32 négyzetméter alapterületű, modern, balinéz stílusban kialakított légkondicionált szobák többnyire a második és harmadik emeleten találhatók, amelyek LCD/plazma tévével, tea és kávéfőzési lehetőséggel, minbárral (felár ellenében), telefonnal, Wifi használattal (felár ellenében), széffel rendelkeznek. A fürdőszoba hajszárítóval felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
A pihenni vágyók kikapcsolódását a masszázs, szauna és SPA részleg segíti, míg az aktív pihenésre vágyókat fitneszterem, kerékpárkölcsönző várja. A vendégek további kényelmét szolgálja a szobaszerviz, concierge -szolgáltatás, gyermekfelügyelet, mosoda, vegytisztítás. A szálloda nyilvános helyszínein ingyenes Wifi szolgáltatást vehetnek igénybe saját használati eszközökkel az itt megszálló vendégek. A szállodában a legtöbb kreditkártya típus elfogadott.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS