Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Centara Nova Hotel & Spa 4****

Pattaya, , Thaiföld
2011-ben épült, luxus kialakítású szálloda nyugodt, mégis központi fekvéssel. Pattaya központja számos bárral, étteremmel és vásárlási lehetőséggel csak néhány perces sétára. A homokos, nyilvános strand kb. 10 perc gyalog. A busztranszfer Bangkok repülőteréről kb. 2 óra. A szállodában összesen 79 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, lift, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI a szálloda egész területén, étterem ázsiai és nemzetközi konyhával valamint bár. A kertben úszómedence, pezsgőfürdő és pool-/snack-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél ingyenesen vehetők igénybe. Figyelem! 12.28.-01.05. között a min. tartózkodás 5 éjszaka.

Szobák
A1A/A2A - De Luxe-szobák: Kávéfőzőgép, minibár, légkondicionálás, széf, kábel-TV, internetcsatlakozás, telefon, hajszárító, fürdőköpeny, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és medencére néző balkon.
A1B/A2B/A3B - Bedroom-suitek: Tágasabbak, kiegészítve ülősarokkal és külön hálószobával.
Szobaszerviz 06.00 és 23.00 óra között.

Szolgáltatások a közös terekben
Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem. Térítés ellenében: golfpálya kb. 8 km-re (külső szolgáltató, hotelbusz térítés ellenében).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS