Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunprime Kamala Beach Resort 4****

Phuket, , Thaiföld
Ízlésesen kialakított, közvetlen tengerparti szálloda szép medencékkel. Közvetlen a homokos strandon fekszik. Kamala néhány kis üzlettel és étteremmel pár perces sétával érhető el. Patong kb. 12 km-re (hotelbusz térítés ellenében). Phuket városba menetrend szerinti buszok közlekednek. A busztranszfer Phuket repülőteréről kb. 40 perc. A szállodában összesen 353 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall internetsarokkal, ingyenes WIFI a közös helyiségekben és 2 étterem. A kertben 4 úszómedence és 2 pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Törölközők ingyenesen. Figyelem! A szálloda 15 éven aluli vendégeket nem fogad.

Szobák
A1A/A2A - De Luxe Ground Terrace-szobák: A Beach Wingben, a földszinten található szobákban kávé-/teafőző, minibár (térítés ellenében), légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és kertre néző terasz.
A1B/A2B - De Luxe-szobák: A Beach Wingben találhatók, és balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.
A1C/A2C - Grand De Luxe-szobák: A létesítmény hátsó részében találhatók, tágasabbak, kis ülősarokkal és balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.
A1D/A2D - Grand De Luxe-szobák: Medencére nézők.
A1E/A2E/A3E - Junior-suitek: A Grand Wingben találhatók, tágasabbak, kis ülősarokkal és hegyre vagy medencére néző balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B, A1C, A1D, A1E).Dine Around: Félpanziós vagy All Inklusive foglalás esetén a vendégeknek lehetőségük van a vacsorát a szomszédos Sunwing Resort Kamala Beach szállodában is elfogyasztani (All Inklusive esetén csak 1 ital/fő ingyenesen).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS