Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

The Fair House Beach Resort & Hotel 3***

Koh Samui, , Thaiföld
Nagy területen fekvő létesítmény közvetlen a tengerpartnál, trópusi kerttel körülvéve. Közvetlen a finomhomokos Chaweng Noi Beach-nél fekszik. Éttermek, bárok és vásárlási lehetőségek kb. 1 km-re, a nyüzsgő központban. A busztranszfer Koh Samui repülőteréről kb. 20 perc. A létesítményben összesen 172 szoba található 54 bungalóban, a New Grand De Luxe épületben, a Garden Wing épületben és a 3 szintes főépületben. A vendégek rendelkezésére áll recepció, ingyenes WIFI, étterem thai és nemzetközi konyhával valamint bár. A kertben 2 úszómedence és pezsgőfürdő.

Szobák
A1A/A2A/A3A - Superior-bungalók: Minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, internetcsatlakozás (térítés ellenében), telefon, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és kertre néző terasz.
A1B/A2B/A3B - Grand De Luxe-bungalók: Kissé tágasabbak, egy részük tengerre néző.
A1E/A2E/A3E - Superior-szobák: A domboldalon lévő főépületben találhatók, balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.
A1F/A2F/A3F - Grand De Luxe-szobák: A domboldalon lévő főépületben találhatók, kissé tágasabbak, balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.
A1D/A2D/A3D - Grand De Luxe-szobák: A Garden Wing épületben találhatók, balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.
A1C/A2C/A3C - New Grand De Luxe-szobák: A New Grand De Luxe épületben találhatók, modernebb berendezéssel és balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B, A1E, A1F, A1D, A1C).10% kedvezmény az ételek és italok árából a szálloda éttermében (kivéve minibár és gálavacsora).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS