Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Karon Sea Sands Resort & Spa 4****

Phuket, , Thaiföld
A hangulatos, kis szálloda ideális a pihentető nyaralásra vágyóknak. A hosszú, homokos Karon Beach-től csak egy út választja el. Vásárlási és szórakozási lehetőségek kb. 2 perces sétával érhetők el. A busztranszfer Phuket repülőteréről kb. 50 perc. A létesítményben összesen 89 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll részben klimatizált lobby-lounge, internetsarok (WIFI térítés ellenében) és 2 étterem. A kertben úszómedence swim-up-bárral.

Szobák
A1A/A2A/A3A - De Luxe-szobák: Kávé-/teafőző, minibár (térítés ellenében), légkondicionálás, széf, SAT-TV, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1B/A2B/A3B - De Luxe Pool Access-szobák: Teraszosak, közvetlen kijárattal a medencéhez.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).Naponta és szobánként 1 óra WIFI ingyenesen.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem. Térítés ellenében: golfpálya (kb. 30 percre) és vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS