Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Samui Buri Beach Resort & Spa 4****

Koh Samui, , Thaiföld
Thai stílusban, kényelmesen kialakított létesítmény, ideális a kikapcsolódásra és nyugodt pihenésre vágyóknak. A szép, finomhomokos Maenam Beach-nél fekszik. A busztranszfer Koh Samui repülőteréről kb. 30 perc. A szállodában összesen 58 szoba és 28 villa várja a vendégeket. Rendelkezésre áll hall recepcióval, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI a szálloda egész területén, étterem és 2 bár. A kertben édesvizű úszómedence pezsgőfürdővel. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél ingyenesen vehetők igénybe. Figyelem! 12.23.-01.05. között a min. tartózkodás 5 éjszaka. A De Luxe Pool Access-szobák és a Pool-villák csak 16 éves kor felett vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A - De Luxe-szobák: A 2. emeleten található szobákban kávé-/teafőző, minibár (térítés ellenében), légkondicionálás, széf, SAT-TV, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőköpeny, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon a kert oldalán.
A1B/A2B/A3B - De Luxe Pool Access-szobák: Teraszosak, kiegészítve közvetlen kijárattal a medencéhez.
A1C/A2C/A3C - De Luxe Pool-villák: Tágasabbak és teraszosak, kiegészítve közvetlen kijárattal a medencéhez.
A1D/A2D/A3D - Grand Pool-villák: Tágasabbak és teraszosak, kiegészítve privát medencével.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B, A1C, A1D).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS