Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bahia Principe Costa Adeje 4****superior

Playa Paraiso, , Spanyolország
A létesítmény változatos sportolási és szórakozási lehetőségekkel várja a vendégeket, csodálatos kilátással az óceánra és La Gomera szigetére. Az üdülőkomplexum Playa Paraiso felett egy sziklára épült, ahonnan csodálatos kilátásban lehet részünk. Playa Paraiso központja kb. 2 km-re. Naponta 1x ingyenes buszjárat Playa de las Americasra. A busztranszfer a repülőtérről kb. 60 perc. Golfpálya kb. 2 km-re. A vendégek rendelkezésére áll hall WIFI-vel (térítés ellenében), büféétterem nemdohányzó résszel, 3 a'la carte-étterem, bár és fodrászat. A kertben 2 úszómedence, napozóterasz és pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők ingyenesen, törölközők kaució ellenében. Összesen 478 szoba és liftek.

Szobák
A1F/A2F: Az ízléses szobákban telefon, SAT-TV, minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1A/A2A: Tengerre nézők.
A1C/A2C/A3C - Junior-suitek: Tágasabbak, kiegészítve heverővel és hidromasszázskáddal.
A2K- Komfort Plus-szobák: A felsőbb emeleteken helyezkednek el.

Szolgáltatások a közös terekben
Mini-klub (4-12 éveseknek), külön gyermekmedence, animáció, játszótér és gyermekfelügyelet (térítés ellenében). Animációs programok és diszkó.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Squash, fitneszterem, asztalitenisz, tenisz, aerobic, boccia, röplabda, vízigimnasztika és íjászat. Térítés ellenében: biliárd és búváriskola.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS