Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Saint Ambroeus Hotel 3***

20123 Milánó, Viale Papiniano, 14, Olaszország
A szálloda központi elkehelyezkedésű, a Sant Ambrogio templom és a Dóm közelében van. A hotel csendes helyen található, jó közlekedésnél, a metró zöld vonalánál. Így könnyedén megközelíthető a város bármely pontja és látványossága. A történelmi és kultúrális hagyatékok közül a következőket minden gond nélkül, akár egy sétával is megejthetik, úgy mint a Dómot, santa María delle Grazie-t és a divatnegyedet a Via Montenapoleone-n.

Szobák
Az 52 elegáns szoba mindegyike felújításon esett át. Fürdőszobával, légkondicionálóval, minibárral, satelit televízióval, rádióval, telefonnal és Internetezési lehetőséggel felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
A szálloda ízletes fogásokat készít Utasaink részére, melyeket a reggeliztető teremben szolgálnak fel. A büférendszerben készült reggeli változatos, mely tartalmazza a friss gyümölcsöt, a különböző tea különlegességeket, illetve a cukormentes készítményeket egyaránt. A bárban el tudják fogyasztani kellemes körülmények között kávéjukat vagy teájukat, illetve az étteremben fogyaszthatnak ebédet, vacsorát a menülapról.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS