Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sentido H10 Playa Esmeralda 4****superior

Fuerteventura, , Spanyolország
Mennyei kilátás a hosszú homokos strand felett a türkizkék óceánra és pihenés párosulnak ebben az igényes szállodában, és garantálják a vendégek számára a tökéletes nyaralást. Egy domboldalban fekszik, kitűnően illeszkedve a környezetbe, közvetlen kijárattal a kilométerhosszú, homokos Sotavento-strandra, ahova egy érintetlen, kis úton juthatunk el. A központ kb. 2 km-re. Modern komfortszálloda főépületből és több melléképületből összesen 333 szobával. A vendégek rendelkezésére áll felújított hall recepcióval (WIFI ingyenesen), liftek, internetsarok (térítés ellenében), felújított teraszos étterem, lobby-bár gyönyörű kilátással és butik. A szépen kialakított kertben édesvizű úszómedence, pezsgőfürdő, napozóterasz és pool-/snack-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen. Törölközők kaució ellenében. Külön gyermekmedence, Daisy mini-klub (4-12 éveseknek) animációs programokkal, mini-diszkó és játszótér.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A 2013-ban felújított szobákban minibár (térítés ellenében), légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, fürdőszoba zuhanyozóval, WC, hajszárító és tengerre néző balkon vagy terasz.
A2M - Beachfront-szobák: A strand közelében találhatók.
A2C - Családi szobák: 2 felnőtt és 2 gyermek részére foglalhatók, tágasabbak, kiegészítve két pótággyal a gyermekek részére.
A2D/A3D - Junior-suitek: Kiegészítve ülősarokkal és heverővel 2 gyermek részére.
A2J/A3J - Beachfront Junior-suitek: Terasszal rendelkeznek, és a strand közelében fekszenek, egyébként hasonlók, mint a Junior-suitek.
A2V - VIP-szobák: A szálloda legjobb részén találhatók, kiegészítve tea-/kávéfőzővel, fürdőköpeny, papucs, 1 üveg víz és gyümölcs érkezéskor a szobában. Takarítás előre egyeztetett időpontban.
A kétágyas szobák csak egy pótággyal foglalhatók, további bébiágy foglalása sem lehetséges.
Foglalható nem tengerre néző Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Napközben animációs programok, esti szórakoztató programok és diszkó.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, fitneszterem, kerti sakk és asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd, minigolf és tenisz. A 2012/2013 telén felújított wellness-részlegben: gőzfürdő, fedett medence (fűthető) és szauna. Térítés ellenében: masszázs és különböző kezelések.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS