Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Peace Resort 4****

Koh Samui, , Thaiföld
Kedvelt, szépen kialakított szálloda dús, trópusi kerttel. Közvetlen a homokos Bophut Beach-nél fekszik. Fisherman's Village éttermekkel és üzletekkel csak pár perces sétára. A nyüzsgő település, Chaweng gyűjtőtaxikkal kb. 15 perc alatt érhető el. A busztranszfer Koh Samui repülőteréről kb. 15 perc. A barátságos létesítményben összesen 102 thai stílusban berendezett fa- és kőbungaló valamint 20 hotelszoba található. A vendégek rendelkezésére áll kis recepció üzletekkel és internetsarokkal (térítés ellenében), WIFI a szálloda egész területén (térítés ellenében), teraszos, thai étterem a tengerpartnál és könyvtár. A szép kertben úszómedence és pool-bár. Napágyak, napernyők és törölközők ingyenesen vehetők igénybe a medencénél. Külön gyermekmedence, játszótér és játszószoba.

Szobák
A1A/A2A/A3A - Superior-bungalók: Kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, széf, síkképernyős SAT-TV, DVD-lejátszó, telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és kertre néző terasz.
A1B/A2B/A3B - De Luxe-bungalók: Fürdőszobával vagy zuhanyozóval rendelkeznek, kiegészítve fürdőköpennyel és papuccsal.
A1C/A2C/A3C - De Luxe Seabreeze-villák: Tágasabbak, kiegészítve fürdőköpennyel és papuccsal.
A1D/A2D/A3D - De Luxe Terrace-szobák: Az új, 2 szintes Colonial Wingben találhatók, kiegészítve fürdőköpennyel, papuccsal és fürdőkáddal a verandán.
A1E/A2E/A3E - Beachfront-villák: A tengerpart közelében találhatók, tágasabbak, kiegészítve fürdőköpennyel, papuccsal, valamint privát, tengerre néző terasszal és napágyakkal.

Szolgáltatások a közös terekben
Térítés ellenében: főzőtanfolyam a szálloda saját főzőiskolájában.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem. Térítés ellenében: saját spa-központ az utca túloldalán.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS