Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Horizon Patong Beach Resort & Spa 3***superior

Phuket, , Thaiföld
Strandközelben lévő szálloda kedvező ár-érték aránnyal - ideális családok és párok számára. Patong Beach szívében fekszik, a homokos strandtól csak a parti út választja el. Számos étterem, vásárlási és szórakozási lehetőség található a közelben. A busztranszfer Phuket repülőteréről kb. 45 perc. A hangulatos szállodában 127 szoba várja a vendégeket az egy- és kétemeletes, bungalóstílusú épületekben. Rendelkezésre áll nyitott hall, WIFI (térítés ellenében), 2 étterem terasszal és bár. A kicsi, szép kertben 2 úszómedence és pool-bár. Napágyak és napernyők ingyenesen vehetők igénybe. Külön gyermekmedence és mini-klub (4-12 éveseknek, angol nyelven).

Szobák
A1A/A2A/A3A - Superior-szobák: A barátságos és kényelmes berendezésű szobákban kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, fürdőszoba/zuhanyozó és WC.
A1B/A2B/A3B - De Luxe-szobák: Tágasabbak, kiegészítve balkonnal vagy terasszal.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem. Térítés ellenében: vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál). Térítés ellenében: spa-kezelések és masszázs.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS