Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Best Western Phuket Ocean Resort 3***

Phuket, , Thaiföld
A központi fekvésű szálloda ideális a pihenésre vágyóknak. A Karon-öböl északi végén, a homokos strandtól kb. 200 m-re fekszik, melyet a parti úton keresztül lehet elérni. A busztranszfer Phuket repülőteréről kb. 50 perc. A teraszosan kialakított, több épületrészből álló létesítményben, mely egy domboldalon, trópusi környezetben helyezkedik el, összesen 240 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall ülőgarnitúrákkal, ingyenes WIFI a hallban, étterem és bár. A szép kertben 3 édesvizű úszómedence napozóteraszokkal. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen vehetők igénybe. Külön gyermekmedence.

Szobák
A1B/A2B/A3B - Superior-szobák: Vízforraló, kávé-/teafőző, légkondicionálás, széf, SAT-TV, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz a tenger oldalán.
A1C/A2C/A3C - De Luxe-szobák: A tenger oldalán találhatók.
A2F - De Luxe-családi szobák: Tágasabbak és a tenger oldalán találhatók.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem. Térítés ellenében: vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál). Térítés ellenében: különböző kezelések a spa-központban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS