Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Palace 5*****

Sunny Day, , Bulgária
A közvetlenül a tengerparton található szálloda Suny Day üdülőterület bejáratánál, kellő távolságra a főúttól és nyugodt környezetben található. A szálloda korábban a bolgár kormány mindenkori luxusüdülője volt.

Szobák
Kétágyas légkondicionált balkonos szobákban. A szobákban elérhető a WIFI, fel vannak szerelve TV-vel, telefonnal,  minibárral, fürdőkádas fürdőszobával, melyekben hajszárító található.

Szolgáltatások a közös terekben
Főétterem, lobby bár, a´la carte étterem, hal étterem a tengerparton, pénzváltás, panoráma bár, pool bár, lift. Térítésmentesen: WIFI, a szabad eszközök függvényében szobánként egy napernyő és egy nyugágy használata a medence mellett, a tengerparton egy napernyő használat biztosított a szabad eszközök függvényében. Térítés ellenében: Konferenciatermek, üzletek a szálloda területén, széf a recepción, gyermekfelügyelet, autóbérlés. A szálloda saját parkolóval rendelkezik.
Sport és szórakozás: Térítésmentes: Fűtött külső és belső medence. A kültéri medence gyerekrésszel. Asztalitenisz, billiárd. Térítés ellenében: Fitness center, Balneo és Wellnes center, szauna, szolárium, masszázs, iszappakolásos kezelések, gőzkabin, jacuzzi, tenisz és számos sportolási lehetőség a tengerparton.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda igénybe vehető svédasztalos reggelis és svédasztalos félpanziós ellátással is. Napközben a szálloda étterme a´la carte működik. Félpanziós felár ellenében kérhető!

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS