Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Karolina Apartmanház 4****

Napospart, , Bulgária
A szálloda és egyben apartmanház Napospart déli részén, 30 km-re a Burgaszi repülőtértől, 150 m-re a strandtól helyezkedik el.

Szobák
2 ágyas fürdőszobás, erkélyes szobákban, stúdiólakásokban valamint  1 és 2 hálós apartmanokban, TV-vel. telefonnal, hűtővel, légkondicionálóval, széffel felszerelve.

Szolgáltatások a közös terekben
Sport és szórakozás: Térítésmentes: Fitness, asztali tenisz, tenisz és röplabda pálya, napernyők és nyugágyak a medence mellett. Térítés ellenében: vizisportok a strandon, Jacuzzi, szauna, török fürdő, masszázs, WiFi a közös helyiségekben.
Térítésmentes: 24 órás recepció, lobby bar, pool bar, étterem, széf, parkolás, nem dohányzó szobák. A szobákban vezetékes internet. Térítés ellenében:  Parkolás, fax, üzletek, kozmetika, fodrászat, fitness, szauna, jakuzzi.

Étkezési lehetőségek, bárok
A 2 ágyas szobák és stúdiók reggelivel és félpanzióval is foglalhatók, az apartmanok önellátással vagy  reggelivel vagy félpanzióval foglalhatóak.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS