Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Iberostar Sunny Beach Resort 4****

Napospart, , Bulgária
Napospart szívében épült szállodánkban garantált a kényelmes és minőségi szolgáltatásokat nyújtó nyaralás. A szálloda kb. 80 m-re fekszik a széles, sekély, finomhomokos strandtól. A közelben számos étterem és üzlet. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A modern szállodakomplexum 2 épületből áll, melyekben 8 emeleten összesen 630 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, büféétterem látványkonyhával, bárok, üzletek, fodrászat és internetsarok (térítés ellenében). A kertben 2 édesvizű úszómedence, napozóterasz ingyenes napágyakkal és napernyőkkel (a strandon térítés ellenében) és pool-bár. Törölközők a medencénél kaució ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A kényelmes szobákban szőnyegpadló, légkondicionálás, bérelhető széf, telefon, SAT-TV, hűtőszekrény (külön kérésre, térítés ellenében minibárként is üzemel), hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon.
A2B/A3B: Tenger oldalán lévő szobák.
A2C/A3C - Junior-suitek: Tágasabbak és ülősarokkal rendelkeznek.
A2D/A3D - Családi szobák: 1 nagy szoba térelválasztóval, 1 dupla és 2 különálló ággyal.
A2E/A3E - Családi szobák: Tenger oldalán lévő családi szobák.
A2F/A3F - Premium Superior-szobák: A szálloda legjobb részén találhatók. A2G/A3G - Premium Junior-suitek: A szálloda legjobb részén találhatók.Extra szolgáltatások a Premium szobákban: ingyenes minibár (tartózkodásonként 1x töltik fel), külön check-in és check-ot, késői check-out 16.00 óráig (a helyek függvényében), üdvözlőajándék a szobában, széf, étkezések az elkülönített Premium-étteremben ingyenes alkoholos és alkoholmentes italokkal, kávé, tea, gyümölcslevek és üdítők 14.00 és 23.00 óra között a Premium-bárban és az Amadeus bécsi kávézóban valamint éjjféli snack-ételek. Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Fekvés: A nagy területen elhelyezkedő színvonalas szálloda kb. 70 méterre található a strandtól.
Szolgáltatások: Nemzetközi és olasz étterem, lobby bár, snack bár WiFi, a parkolás szabad férőhelyek függvényében ingyenes, kisbolt, valutaváltó.
Térítésmentes: 2 szabadtéri medence gyermekrésszel, játszótér. Térítés ellenében: fűtött beltéri medence, pool bár, szauna, masszázs, Jacuzzi, szolárium, szépségszalon, orvosi ellátás, 2 konferenciaterem.

Étkezési lehetőségek, bárok
Étkezés: All Inclusive

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS