Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Melia Grand Hotel Hermitage 5*****

Napospart, , Bulgária
Fekvés: A strandtól mindössze 100 méterre, egy csendes hegyoldalon elhelyezkedő, fényűző Melia Grand Hermitage szállodából az Aranyhomok üdülőhely központja is könnyen megközelíthető.

A Melia Grand Hermitage szállodától északra egy buja, zöld park, keletre pedig zöld teraszok találhatók, amelyek egészen a sétányig és a tengerpartig vezetnek le.

All Inclusive Level program (kizárólag tengerre néző szoba esetén vehető igénybe) kerestén belül térítés mentesen vehető igénybe: szauna és török fürdő használata a YHI Spa Centerben, naponta feltöltött mini bár a szobában, fürdőköntös és papucs, szabad szobák függvényében lehetőség a szobák késői elhagyására (16:00-ig). A "Level" VIP terület a medencénél nyugágyakkal és napernyőkkel, szobánként naponta 30 perc számítógép és internethasználat a "Level" VIP termben, extra gyors, soron kívüli kiszolgálás a szálloda recepcióján be-illetve kiköltözésnél, érkezéskor bekészítés a szobába.

Igény esetén és felár ellenében a szálloda kétirányú transzfert biztosít Várna, Burgasz, illetve Szófia repülőterére.

Szobák
Elhelyezés: Minden szoba tágas, saját erkéllyel rendelkezik, amely pompás kilátást nyújt a tengerre, az úszómedencére, a környező parkokra vagy az erdővel borított hegyekre.
A fürdőszobák káddal és tágas zuhanykabinnal ellátottak, amely 2 fő számára is alkalmas.
Minden szobában ingyenes, vezetékes internet-hozzáférés áll rendelkezésre.

A szálláshely szobáinak száma: 727, Szállodalánc: Meliá Hotels & Resorts.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: A 2 szintes wellness-részleg kozmetikai és masszázskezeléseket, fedett, illetve szabadtéri medencét, pezsgőfürdőt, szaunát, török​​fürdőt, valamint edzőtermet kínál.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: A Melia éttermeiben kitűnő bolgár és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. Ezenkívül számos söröző és kávézó is rendelkezésre áll, ahol a vendégek kedvenc italukat kortyolgatva lazíthatnak. Az Al Dente à la carte étterem a mediterrán és olasz ételek széles választékát kínálja, valamint egy terasszal is rendelkezik, amely csodálatos kilátást nyújt.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Az Aquapolis élménypark a közelben található.
www.aquapolis.net

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS