Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grand Majestic Plaza Hotel 4****superior

110 00 Prága, Truhlářská 16., Csehország
A Grand Majestic Plaza épületétől mindössze 350 méterre fekszik a Palladium bevásárlóközpont. A legközelebbi metróállomás, a Köztársaság téren (Náměstí Republiky), mindössze 5 perc sétára található.

Szobák
A hotel tágas szobákat kínál ingyenes internet-hozzáféréssel, valamint ingyenes tea- és kávéfőzési lehetőséggel. A modern szobák légkondicionálással minibárral, széffel, íróasztallal, valamint síkképernyős műholdas TV-vel felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
A nyilvános helyiségekben ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre, a 24 órás recepció mellett pedig internetsarok várja a vendégeket.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az egyterű Atrium étterem (amely a belső udvaron ülősarokkal rendelkezik) ízletes cseh ételeket szolgál fel. Svédasztalos reggeli is rendelkezésre áll. A Grand Lounge kávézó márvánnyal burkolt hallját egy színes fényekkel megvilágított szökőkút teszi különlegessé. A kávézóban koktélokat és harapnivalókat szolgálnak fel.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A wellness-részlegben szauna és pezsgőfürdő szolgálja a vendégek kikapcsolódását. A kezelőszobákban pedig igény szerint thai masszázsok és kozmetikai kezelések állnak rendelkezésre.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS