Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Radisson Blu Carlton Hotel 4****superior

81102 Pozsony, Hviezdoslavovo nam. 3, Szlovákia
Pozsony óvárosában, a sétaövezetben található luxushotel. A múlt század elején épült szecessziós stílusú szállodaépület már 200 éve a város legelőkelőbb vendégeit fogadja. A szállodát 1990-2000 között teljesen felújították, megőrízve a történelmi jelentőségű építési elemeket. A szálloda hatalmas szobáiból kilátás nyílik a szomszédos Filharmonikusok házára, az Operaházra és a szálloda előtti gyönyörű szökőkutakkal ékesített parkra. A hoteltől csupán 60 m-re van a Duna, 100 m-re a Szt. Márton székesegyház (koronázótemplom) és a többi fontos műemlék. Pozsony repülőtere 25 km, a buszállomás 5 km és a vasútállomás 3 km.

Szobák
Szálloda 168 légkondicionált szobával rendelkezik. Standard és executive club szobák légkondícióval, fürdőszobával (kád és zuhanyzó), kozmetikai cikkek és hajszárító, műholdas plazma TV, rádió, széf, minibár telefon, WIFI és kávéfőző.

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodában található étterem kiváló ételekkel,a Mirror bár pedig kellemes italokkal várja a vendégeket. A vendégek rendelkezésére szauna, Fitness terem, gőzfürdő és konferenciatermek, szalonok állnak. Saját őrzött földalatti garázzsal rendelkezik a szálloda. Parkoló ára: 800,- SVK garázsban.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS