Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Long Beach Garden Hotel & Spa 4****

Pattaya, , Thaiföld
Szépen kialakított, kedvelt szálloda nyugodt környezetben, közvetlen a finomhomokos Wongamat strandon. Pattaya északi részén fekszik, egy mellékutcában. Néhány étterem, bár és vásárlási lehetőség a közelben. Pattaya központja gyűjtőtaxikkal kb. 5 perc alatt érhető el. A busztranszfer Bangkok repülőteréről kb. 2 óra. A szállodában összesen 670 szoba található a 16 emeletes főépületben és a 7 emeletes Long Beach Plus melléképületben. A főépületben rendelkezésre áll recepció (ingyenes széfek), WIFI (térítés ellenében), étterem, 2 reggeliző, lobby-bár, kávézó és kis ajándéküzlet. A kertben úszómedence vízeséssel, pezsgőfürdővel és pool-bárral. Strandbár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A - Superior-szobák: A főépület 3-16. emeletein található, tágas és kényelmes, thai, gyarmati vagy balinéz stílusban berendezett szobákban minibár, légkondicionálás, SAT-TV, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és oldalról tengerre néző balkon.
A1B/A2B/A3B - De Luxe-stúdiók: A különálló, boutique-stílusú Long Beach Plus épületben találhatók, nem oldalról tengerre nézők.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem. Térítés ellenében: vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál). Szauna. Térítés ellenében: masszázs és különböző kezelések az Aromavera Spa-ban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS