Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Iberostar Varadero 5*****

Varadero, , Kuba
Az Iberostar hotellánc legelegánsabb varaderói szállodája tökéletes és színvonalas nyaralást biztosít az idelátogatóknak, de különösen a gyermekes családok számára kínál paradicsomi környezetet. Varadero központjától kb. 15 km-re fekszik.
Strand: közvetlenül fehérhomokos tengerparton található a szálloda.

Szobák
Ízlésesen berendezettek, bennük fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, légkondicionálás, hajszárító, telefon, SAT-TV, bérelhető széf, hűtőszekrény és balkon vagy terasz. Egyágyas szoba foglalásakor elhelyezés kétágyas szobában. Junior-Suitek: Hasonlóan berendezettek, de tágasabbak.

Szolgáltatások a közös terekben
Az új, igényesen kialakított, több háromemeletes épületből álló szállodában összesen 386 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval és bárral, büfé-étterem (látvány-konyhával), 3 a'la carte-étterem, grill-étterem, ajándéküzlet, Internet-sarok, fodrászat és diszkó. A kertben 4 édesvizű úszómedence, pezsgőfürdő, külön gyermekmedence és Aqua-bár. Napozóágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen.

Sport és Szórakozás: Aerobic, biliárd, asztalitenisz, tenisz, röplabda, íjászat, szörf és kajak/vízibicikli. A közelben, térítés ellenében: vízisí, lovaglás, bowling és 18-lyukú golfpálya. Animációs programok, tánctanfolyam valamint esténként show-műsorok és élőzene. Mini-klub (4-12 éveseknek).

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS