Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Millenium Resort Patong Hotel 4****

Phuket, , Thaiföld
a két különálló épületből álló, 5 csillagos szálloda a repülőtértől 40 km-re, Phuket legismertebb és legmozgalmasabb partszakaszának, az úgynevezett Patong Beach szívében található, egy csodálatos trópusi kertben. Phuket városközpontja kb. 15 km. A népszerű Bangla út, amelyen számos étterem, söröző és pub található, 5 percnyi sétára fekszik. A hotel tökéletes elhelyezkedése felejthetetlen kikapcsolódást ígér minden korosztály számára. Ismerje meg Délkelet-Ázsia gyöngyszemét, a varázslatos Thaiföldet, ahol a thai emberek vendégszeretete mindenhova elkísér. Az egzotikus keleti kultúrák, a buddhizmus, a fantasztikus építészeti emlékek, vagy a napsütötte déli szigetek különleges élményt nyújtanak minden oda utazó vendég részére. Egyedi látványosság a sekély vizű korallzátonyok világa, a szivárvány minden színét felvonultató halakkal és más pompás tengeri élőlényekkel.
Strand: a híres Patong beachet öt perces sétával érhetjük el, kb. 500 méterre található a hoteltől. Ha pedig nyugalmasabb partokat keresünk, a szigeten számos kisebb-nagyobb öblöt és buja trópusi növényzetet találhatunk. A parton a napernyőkért és napozóágyakért külön kell fizetni

Szobák
a tengerparti szárnyban 197, míg a tóparti szárnyban 221, modernül berendezett szoba található. A superior szobák egyszerűen berendezettek, 30 nm-esek, bérelhető széffel, zuhanyzóval, minibárral, műholdas tv-vel, telefonnal, ülősarokkal és internet kapcsolattal (térítés ellenében) rendelkeznek. A deluxe szobák 32 nm-esek, elegánsabbak és erkéllyel is rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
nagy medence napernyőkkel és napozóágyakkal. Térítés ellenben: étterem mediterrán és thai konyhával, bár, fitneszterem, business központ, konferencia termek, internet sarok.
Gyermekeknek: 12 év alatti gyermekeket a szülők között helyezik el, amennyiben külön ágyat igényelnek, nincs a szállodában gyermekkedvezmény.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS