Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Oasis Kuta 2**

Kuta, , Indonézia
Az Oasis hotelcsoporthoz tartozó szálloda Kuta központi részén, a homokos parttól körülbelül 500 méterre, és mintegy 5 percnyire a város központjától található. A szálloda érdekessége, hogy a 70 szobát adó épület U alakban körülöleli az 50 méter hosszú medencét.

Szobák
Légkondicionálás, fürdőszoba zuhanyozóval, minibár, telefon, TV, balkon vagy terasz.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: a medencére néző Percik Restaurant & Bar-ban a helyi és nemzetközi ízeket kóstolhatják meg az itt megszálló vendégek. A hotel rendelkezik ruhatisztítási szolgáltatással, 24 órás szoba szervizzel, Wifi-vel a nyilvános területeken, valamint széf bérlési lehetőséggel a recepción. Az itt megszállók kipróbálhatják a balinéz és japán masszázst, vagy akár kényeztethetik bőrüket a szépségszalonban (egyes szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe). A szobákba érkezéskor 2 üveg ásványvizet készítenek be hűsítőként. A hotelben a következő bankkártyákat fogadják el: American Express, Visa/Master Card.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS