Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Perla Hotel 3***

Napospart, , Bulgária
A központi fekvésű Hotel Perla a tengerpart közelében fekszik. Párok és egyedül utazók körében egyaránt kedvelt szálloda. A tengerpart közelében fekvő, párok és egyedül utazók körében egyaránt kedvelt szálloda. A főutca közelében, a hosszú, sekély, finomhomokos strandtól csak kb. 200 m-re fekszik. A közelben üzletek, éttermek és tavernák találhatók. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A 6 emeletes, 125 szobás szállodában ízlésesen berendezett hall recepcióval és bérelhető széfekkel, liftek, bár és büféétterem várja a vendégeket. A kertben édesvizű úszómedence és napozóterasz. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A: Ülősarok, légkondicionálás, SAT-TV, telefon, hűtőszekrény, zuhanyozó, WC és balkon.
A2D/A3D/A4D - Apartmanok: Két hálószobával és 2 SAT-TV-vel, fürdőszoba és kiegészítve főzősarokkal.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Az új, klimatizált, 80 szobával és 45 apartmannal rendelkező szállodában ízlésesen berendezett hall ülősarkokkal, recepció bérelhető széfekkel, liftek, lobby-bár, főétterem, pénzváltó, kis üzlet és konferenciaterem várja a vendégeket. Továbbá a kertben édesvizű úszómedence gyermekmedencével, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS