Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Parigi Hotel 4****

30020 Bibione, Via Dell Acquario, 24, Olaszország
A szálloda a gyönyörű aranyhomokos part által határolt csendes, nyugodt környezetben fekszik, amelyet fenyők, a tenger és az ég vesz körbe. A hoteltől csupán néhány percnyi távolságra található a strand (kb. 50 méter) és a városközpont. A szálloda a barátságos légkörnek és a figyelmes személyzetnek köszönhetően ideális hely lehet egy felejthetetlen nyaraláshoz.

Az ár tartalmazza a strandszervízt (2 napozóágy + 1 napernyő).

Bibionéban bevezették az idegenforgalmi adót melynek mértéke 0,5 EUR/fő/éj maximum 5 EUR/fő, Junius 01- től Augusztus 31.-ig
Érkezéskor a helyszinen fizetendő!
Kivétel:
  • Gyermek 2 éves korig
  • Mozgássérült
  • Csoportok esetén buszsofőr és idegenvezető


Szobák
A szálloda szobái elegáns bútorozásúak, tágasak, világosak és kényelmesek. Az erkélyről a tenger látványában gyönyörködhetnek. A szobákhoz tartozik világos, ablakos fürdőszoba, műholdas TV, telefon, légkondicionálás, minibár és vezeték nélküli internet elérhetőség.

Szolgáltatások a közös terekben
Ingyenes parkolási lehetőség van. A vendégek rendelkezésére áll mosoda, biciklikölcsönző, játszótér, kültéri medence, étterem, bár, nemdohányzó szobák, lift, valamint szobák a mozgássérültek részére.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az étteremben hagyományos mediterrán és olasz típusú ételeket szolgálnak fel, amelyeket friss, egészséges és szezonális alapanyagokból készítenek el.


Ellátás: félpanzió

A gyermekkedvezmény két felnőttel egy szobában, harmadik ágyon történő elhelyezés esetén érvényes, és a felnőttek a kétágyas szoba árát fizetik.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS