Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Montreal Hotel 3***

30020 Bibione, Via dei Pianeti, 86, Olaszország
A teljesen felújított, 3 csillagos szálloda csendes környezetben, a tengerparti strandtól 50m-re és a városközponthoz is közel található.

Az ár tartalmazza a strandszervízt (2 napozóágy + 1 napernyő).

Bibionéban bevezették az idegenforgalmi adót melynek mértéke 0,5 EUR/fő/éj maximum 5 EUR/fő, Junius 01- től Augusztus 31.-ig
Érkezéskor a helyszinen fizetendő!
Kivétel:
  • Gyermek 2 éves korig
  • Mozgássérült
  • Csoportok esetén buszsofőr és idegenvezető


Szobák
Mind a 42 szoba légkondicionált, elegáns bútorozású, valamint fürdőszobával, erkéllyel, széffel, telefonnal, műholdas TV-vel és hajszárítóval rendelkezik.

3 éven aluli gyermek részére babaágy bérlése kötelező: 16 EUR/nap

Szolgáltatások a közös terekben
A szálloda vendégeit tágas társalgó és TV szoba várja. A 3. emeleten kis úszómedence és szolárium található, melyek lifttel is elérhetők. Az autóval érkezett vendégek számára fentartott, fedett parkolóhelyet biztosítanak. A saját strandon strandszervíz vehető igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
A családias hangulatú ebédlőben a helyi konyha kitűnő ételeit szolgálják fel. Hetente egyszer gálavacsorával kedveskednek a vendégeknek. Ezenkívül bár is várja a felfrissülni vágyókat.


Ellátás: félpanzió

A gyermekkedvezmény két felnőttel egy szobában, harmadik ágyon történő elhelyezés esetén érvényes, és a felnőttek a kétágyas szoba árát fizetik.

Ajánljuk
További szállásajánlatainkról érdeklődjön kollégáinknál!

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS