Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Leonardo Da Vinci Hotel 3***

30020 Bibione, Corso Europa 76, Olaszország
A tengerparttól kb. 50 m-re található, csendes, napos zöldövezetben fekvő szálloda modern, kifinomult környezetben, kitűnő szolgáltatásokkal és kiváló éttermével várja vendégeit.

Az ár tartalmazza a strandszervízt (2 napozóágy + 1 napernyő).

Bibionéban bevezették az idegenforgalmi adót melynek mértéke 0,5 EUR/fő/éj maximum 5 EUR/fő, Junius 01- től Augusztus 31.-ig
Érkezéskor a helyszinen fizetendő!
Kivétel:
  • Gyermek 2 éves korig
  • Mozgássérült
  • Csoportok esetén buszsofőr és idegenvezető


Szobák
Az 55 tágas, napos szoba mindegyikéhez tartozik saját fürdőszoba, légkondicionálás, széf, minibár, telefon, színes műholdas TV, valamint erkély, amelyek közül a legtöbb a tengerre néz.

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodában található lift, internet sarok és medence felnőttek és gyerekek számára. A szálloda olyan közös terekkel is rendelkezik, mint a bárterasz, a kényelmes társalgó, a TV szoba és a kert. A parkolási lehetőség megoldható a félig fedett parkolóban. A vendégek igénybe vehetik a saját strand és a strandszervíz szolgáltatásait.

Étkezési lehetőségek, bárok
Étkezési lehetőség a szálloda légkondicionált éttermében és a bárban van.


Ellátás: félpanzió

A gyermekkedvezmény két felnőttel egy szobában, harmadik ágyon történő elhelyezés esetén érvényes, és a felnőttek a kétágyas szoba árát fizetik.

Ajánljuk
További szállásajánlatainkról érdeklődjön kollégáinknál!

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS