Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Pere IV Hotel 4****

08018 Barcelona, Pallars, 128-130, Spanyolország
A szálloda Barcelona központjához közel, egy új üzleti és bevásárló negyedben helyezkedik el. 2003-as nyitása óta vendégeinek a legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtja. A hotel mindössze 3 metrómegállónyira fekszik a város nyüzsgő központjától. A közelben található az Olympic Port, amely a város egyik legélénkebb része strandjaival, üzleteivel, éttermekkel, mozikkal és számos egyéb szolgáltatással. Hamar elérhető a Koncertterem, a Nemzeti Színház, valamint a tengerpart is.
A klasszikus berendezés elegáns és barátságos hangulatot kölcsönöz a szállodának. Ideális hely üzletemberek és szórakozni vágyók számára is.

Szobák
A szálloda 195, kényelmes bútorokkal felszerelt szobája várja a vendégeket. Minden szoba rendelkezik fürdőszobával, hajszárítóval, légkondicionálással, műholdas TV-vel, internet elérhetőséggel, széffel és minibárral. A tágas és napsütötte hálószobák is a vendégek kényelmét szolgálják.

Szolgáltatások a közös terekben
A hotel ideális választás üzletemberek számára: lehetőség van üzleti tárgyalások, megbeszélések, tanfolyamok lebonyolítására. A különböző létszámú csoportok befogadására alkalmas termek minden olyan felszereltséggel és szolgáltatással rendelkeznek, amelyek megfelelnek a modern technikai követelményeknek. 5 különböző tárgyalóterem áll rendelkezésre, amelyek 12-250 fő befogadására alkalmasak.
Parkolási lehetőség a fedett, őrzött parkolóban van.
A további szolgáltatások közé tartozik a belső medence, jacuzzi, autókölcsönzés, szauna, golf és 24 órás recepció. A szálloda vendégei a közeli fittness központ áraiból kedvezményt kapnak.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az elegáns és barátságos Gaudi étteremben megkóstolhatják a mediterrán konyha változatos fogásait és különlegességeit. Az a’la carte étteremben exkluzív menük közül választhatnak. Amennyiben valami könnyebbre vágynak, keressék fel a szálloda kávézóját. A szobaszerviz a nap minden órájában elérhető.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS