Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Greif Hotel 5*****

33054 Lignano, Arco del Grecale, 25, Olaszország
Az 5 csillagos szálloda a tengertől csupán 600 méterre található Lignano csodálatos szépségű Pineta részén. Az épületet hatalmas kert veszi körbe, így ideális választás egy felejthetetlen és egy igazán pihentető nyaralás eltöltéséhez.

Szobák
A szálloda 100 tágas szobával rendelkezik, melyek világosak, elegáns és luxus bútorozásúak. A szobák fűtése és légkondicionálása egyénileg szabályozható; a fürdőszoba, TV és a minibár tartozik az alapfelszereltséghez.

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodához hatalmas kültéri, fűthető medence tartozik, amelynek közelében található a gazdag felszereltségű Wellness és Szépség Központ, a szauna, a szolárium és a török fürdő, ahol képzett személyzet várja a teljes felfrissülésre vágyó vendégeket térítés ellenében. Parkolásra felár ellenében van lehetőség. A privát strandon A strandszerviz (2 napozóágy + 1 napernyő) térítés ellenében vehető igénybe (25 - 30 EUR/fő/nap).

Étkezési lehetőségek, bárok
Étkezési lehetőség a szálloda éttermében.

Ellátás: félpanzió, de reggelivel is kérhető.

A gyermekkedvezmény két felnőttel egy szobában, harmadik ágyon történő elhelyezés esetén érvényes, és a felnőttek a kétágyas szoba árát fizetik.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS