Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Florida Hotel 4****

33054 Lignano, Lignano Sabbiadoro, Via dell'Arenile, 22 , Olaszország
A 4 csillagos szálloda csendes, nyugodt környezetben, egy fenyes által övezett területen fekszik. A közelben található a városközpont és a homokos part is.

Szobák
A szobák saját fürdőszobával, hajszárítóval, nagy erkéllyel, szabályozható légkondicionálással és fűtéssel, közvetlen telefonnal, műholdas TV-vel, széffel, hűtőszekrénnyel és minibárral rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
A Lignano által kínált programlehetőségeken túl a szálloda is számos szolgáltatást nyújt. Kényelmes bár, elegáns hall és fedett terasz áll a vendégek rendelkezésére.
Igénybe vehető vezeték nélküli internetkapcsolat, a közös helyiségben pedig óriásképernyőn élvezhetik a műholdas TV adásait. Aki aktív pihenésre vágyik a szállodán belül, megteheti a fittness központban, utána pedig kényelemben élvezheti a Nap sugarait az elegáns teraszon.
A vendégeknek kerékpárt, saját partszakaszt. légkondicionálást, illetve igény esetén helyet biztosítanak a korlátozott befogadóképességű parkolóban. Felár ellenében parkolóhely bérelhető a 40 férőhelyes elkülönített garázsban.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda kitűnő konyháját olyan ételek is gazdagítják, mint a különböző saláták, vagy a vegetáriánusok részére összeállított fogások. Hetente két alkalommal koktél-estekkel várják a vendégeket.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS