Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

International Hotel 4****

33054 Lignano, Lignano Sabbiadoro, Lungomare Trieste, 134, Olaszország
A nemrégiben felújított 4 csillagos szálloda nyugodt, barátságos környezetben, Lugomare Trieste tengerparti sétányán fekszik. Buja zöld oázisban, tengerparti fenyők által övezve, de mégis közel a nyüzsgő városközponthoz, a hotel ideális hely kikapcsolódásra és szórakozásra egyaránt. A vendégeknek a legnagyobb kényelemben és pontos, udvarias kiszolgálásban lehet részük.

Az ár tartalmazza a strandszervízt (2 napozóágy + 1 napernyő).

Szobák
A 74 modern és tágas szoba mindegyike légkondicionált, erkélyes és színes műholdas TV-vel, telefonnal, széffel, fürdőszobával, hajszárítóval felszerelt. A szobák egy része tengerre néző, hangulatos kilátással rendelkezik.
A kétágyas szobában maximum 2 fő elhelyezésére van lehetőség, 3 vendég foglalása kizárólag superior szobában lehetséges.

Szolgáltatások a közös terekben
A vendégek részére a strandszervíz igénybe vehető. Az autóval érkező vendégek számára helyet biztosítanak a saját őrzött parkolóban. Ezenkívül rendelkezésre áll egy nagyméretű kert terasszal és medencével, vezeték nélküli internet elérhetőség, lift, társalgó szoba TV-vel és olvasósarokkal, augusztus kivétevével wellness részleg szaunával és török fürdővel, fittness részleg, játékszobák, kerékpár. Térítés ellenében vehetők igénybe: garázs, masszázs, szolárium.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szállodához tágas, légkondicionált étterem és csodás panorámájú terasz tartozik.


Ellátás: reggeli

A gyermekkedvezmény két felnőttel egy szobában, harmadik ágyon történő elhelyezés esetén érvényes.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS