Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Villa Mimosa Hotel 1*

38060 Nago-Torbole, Via Strada Granda 25 - Torbole , Olaszország
A szálloda csendes, napfényes, nyugodt környezetben található a központhoz közel a Garda-tónál. Ideális szálláshely családoknak, a sportokat kedvelőknek, illetve azoknak, akik egy kis nyugalomra vágynak.

Szobák
A 33 szobát 2000-ben teljesen felújították. A modern berendezésű szobák saját fürdőszobával rendelkeznek, valamint ventillátorral, kábel TV-vel, telefonnal és központi fűtéssel felszereltek. Némelyik heliységhez déli fekvésű erkély is tartozik, ahonnan szép kilátás nyílik a kertre.

Szolgáltatások a közös terekben
A hotelhez tartozik többek között egy kellemes kert medencével, napozóterasszal és kerékpárok, valamint szörfdeszkák részére kialakított tárolóhelyiség. A hotel saját parkolóval is rendelkezik.

Étkezési lehetőségek, bárok
Étkezés az étteremben vagy a bárban lehetséges. Az ételeket személyesen a tulajdonos készíti el. Az étteremben jellegzetes olasz fogásokat szolgálnak fel. Vasárnap esténként a vendégek a helyi specialitásokat kóstolhatják meg egy gyertyafényes vacsora során.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS