Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Clarion Congress Hotel 4****

190 00 Prága, Freyova 33., Csehország
A szálloda Prága Vysočany (9.) kerületében található, a 'B' metróvonal közvetlen közelében. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, az Óváros 10 perc alatt elérhető.

Szobák
A standard és executive szobákon kívül 15 junior-suite, 9 konferencia-, valamint 1 elnöki lakosztály várja a vendégeket. A szobák légkondicionáltak, fürdőszobával, WC-vel, kábel- és előfizetéses TV-vel, internet csatlakozással, telefonnal, széffel és vasalóval ellátottak.

Szolgáltatások a közös terekben
Összesen több mint 2500 fő fogadására alkalmas különböző méretű konferencia- és tárgyalótermek, rendezvénytermek, kiállítási területek állnak rendelkezésre. Igénybe vehetők a Wellness & Fittness részleg szolgáltatásai. A hotel fedett, őrzött parkolóját térítés ellenében használhatják.

Étkezési lehetőségek, bárok
A Veduta étterem 570 fő befogadására alkalmas, a Gourmet á'la carte étteremben a nemzetközi modern konyha különlegességeit szolgálják fel. A 150 fő befogadására alkalmas, különleges hangulatú Citadela étteremben hagyományos helyi ételeket kóstolhatnak meg.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS