Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Burgas Beach Hotel 4****

Napospart, , Bulgária
A kedvelt és igényes Hotel Burgas Beach szállodát családok számára ajánljuk Napospart dűnéinél. Kedvelt szálloda családok számára Napospart dűnéinél. Közvetlenül a hosszú, sekély, homokos strandnál fekszik. A közelben számos étterem, bár és üzlet. A központ kb. 1 km-re, Burgasz repülőtere kb. 35 km-re található. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A 2013/2014 telén részben felújított (homlokzat, recepció, étterem, liftek és közös helyiségek), ízlésesen berendezett, 19 emeletes szállodában összesen 252 szoba és több lift található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval és bérelhető széfekkel, bárok, étterem, ingyenes WIFI a hallban. A kertben nagy, édesvizű úszómedence csúszdákkal, napozóterasz és pool-bár. Napernyők és napágyak a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Szobák
A szálloda 250 szobával és 6 lakosztállyal rendelkezik. A szobák mindegyike balkonnal, fürdőszobával/WC-vel, hűtőszekrénnyel, műholdas tévével és telefonnal felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
2 medence (fedett és kültéri), étterem, night bár, snack bár a medencénél, orvosi központ, fitneszszoba, fizioterápia, szauna, szolárium, hydro-masszázs, jacuzzi, különböző üzletek és butikok, fodrászat, biliárdszoba játékgépekkel, valamint 2 konferenciaterem. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS