Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Catalonia Suite 4****

08022 Barcelona, 505 Carrer De Muntaner, Spanyolország
A Catalonia Suite Hotel Barcelona központjában helyezkedik el, a Güell Park, a Természettudományi Múzeum és egyéb fontos egészségügyi központok közelében.

A szálloda elhelyezkedése ideális kiindulási pontot biztosít arra, hogy a vendégek felfedezhessék Barcelona csodálatos városát és a környéket.

Szobák
Az épület 77 kényelmes szobával rendelkezik, melyek mindegyike hangszigetelt. A szobákhoz tartozó márvány fürdőszobák hajszárítóval, telefonnal, és infra lámpával felszereltek.
Minden szoba parkettázva van, és a légkondícionálót egyénileg lehet irányítani. Továbbá telefon vonal, széf, Wi-Fi internet hozzáférés, egész alakos tükör, minibár, televízió, fűtés és biztonsági kártyás ajtózárak tartoznak a szobákhoz.

Akadálymentesített szobák és etetőszékek is rendelkezésre állnak, de azt előre jelezni kell a szálloda felé.
A szobaszervíz délután 1 órától 3:30 óráig, illetve este 8 órától 10:30 óráig működik.

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodában a vendégeket egy sor olyan szolgáltatás várja, mint a bár, étterem, mosoda, száraztisztítás, és internet sarok, illetve más egyéb lehetőségek.

Étkezési lehetőségek, bárok
A vendégeket a szálloda étterme várja, ahol a büféreggelit 7 órától délelőtt 10:30 óráig vehetik igénybe.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda épületén belül az Aneto, Montserrat, Canigó és Tibidabo konferencia termek állnak a vendégek rendelkezésére, amelyek bármilyen esemény helyszínéül szolgálhatnak, legyen az üzleti megbeszélés vagy akár társas összejövetel.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS