Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Central Plaza Apartmanház 4**** Apt.

Napospart, , Bulgária
A 2007-ben átadott apartmanház Napospart központi részén, a strandtól kb. 550 méterre, a fő sétálóutcától karnyújtásnyira található.

Szobák
Alapfelszereltség mind a három típus esetén: Tv, légkondicionáló, hűtőszekrény, főzési lehetőség az apartmanok esetében (edények, tányérok, poharak és evőeszközök).
Stúdió: Egylégterű, 2+1 fő elhelyezésére alkalmas. A 3.fő kihúzható fotelágyon kerül elhelyezésre. Kis apartman (nappali + hálószoba): a hálószobán kívül, teraszos nappali, konyhasarokkal, étkezővel, fürdőszobával. Elhelyezhető: 2+2 fő. A 3. és a 4.fő a nappaliban lévő kihúzható kanapén kerül elhelyezésre. Nagy apartman (nappali + 2 hálószoba): a 2 hálószobán kívül, teraszos nappali található, konyhasarokkal, étkezővel, fürdőszobával. Elhelyezhető: 4 + 2 fő. Az 5. és a 6.fő a nappaliban lévő kihúzható kanapén kerül elhelyezésre. Érkezéskor 50 Eurot/apartman letétbe kell helyezni a recepción, ami távozáskor visszajár, amennyiben leltár szerint minden megvan.

Szolgáltatások a közös terekben
Portaszolgálat, a szabad férőhelyek függvényében autónak parkolási lehetőség. Térítés ellenében: Széfbérlési lehetőség a szemben lévő Hotel Jasmine-ban.
Sport és szórakozás: Az apartmanház belső udvarában medence gyermek résszel, pool bárral, és a szabad eszközök függvényében ingyenesen használható nyugággyal és napernyőkkel.

Étkezési lehetőségek, bárok
Önellátó. Lehetőség reggeli felár befizetésére is, melyet a szemközti épületben lehet igénybe venni. Reggeli felár ellenébenm igényelhető.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS